Var det ikke noget med en mega nem salat til grillen, som alle vil blive glad for? Så er det her virkelig et godt bud! Nem og super lækker!
De saftige, grillede ferskner, står perfekt mod halloumien og den krydrede græskar – og så er hele herlighed toppet af med lækker avocadocreme, frisk persille og syltede jalapeños! En skøn herlighed af de ting jeg er virkelig glad for.
Du kan bytte halloumiosten ud med grillost, hvis du ønsker.
Ingredienser
Halloumi
Græskar
- 1/2 Hokkaido, behold skrælden på
- 1 spsk. Olie
- Salt og peber
- 2 tsk. Fennikelfrø, eller tørret estragon
Avocadocreme
Endvidere
Skær Halloumiosten i skiver og vend det med olie og krydderier
Fjern kernerne fra græskaret, skær det i skiver og vend med olie, krydderier og godt med salt. Kom dem på grillen med det samme, da de skal have længst tid, ca. 30 minutter.
Hak løget til avocadocremen fint og kom det i en blender med det resterende til cremen og blend den glat. Smag til med salt, peber og evt. mere lime.
Skyld fersknerne, fjerne stenen og fordel dem i ca. 6-8 skiver alt efter størrelse. Vend dem i et skvær olie og smid dem på grillen sammen med Halloumiosten. Vend og tjek både grønt og ost nu og da – de skal have grillemærker og græskaret skal være mørt.
Server de lune grøntsager og halloumiost med avocadocremen, hakket persille drysset henover og toppet med Jalapeños