Kategori: Aftensmad, Frokost

Køkken: Mellemøstligt

Det her er den nemmeste og hurtigste aftensmad eller frokost på jorden! Og så er den endda ret kalorietlet.

Jeg har brugt en kålmix i bunden, men du kan snildt bruge salat eller andet sprødtgrønt, alt efter hvor sulten du er.

Er du mere til oksekebab end kylling, kan du sagtens skifte den ud. Jeg bruger kyllingekebab på frost fra Rema1000, den smager både godt og har færre kalorier i end oksekebaben.

forberedelse 15 minutter / tilberedning 5 minutter / i alt 20 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Lun kyllingekebaben op under middelvarme på en pande. Den kan godt steges fra frost.

Skær tomaterne ud, flæk agurken på midten og fjern den bløde midte og skær den i skiver.

Skræl rødløget og skær det i tynde skiver. Jo tyndere jo bedre – evt. på et mandolinjern.

Smuldr fetaen i mindre stykker.

Hak koriander eller persille fint og vend med de tyndskårede løg.

Lav en dressing af creme fraiche, chilisauce og citron, og smag til med salt.

Kom kål i bunden af en tallerken, anret elementerne i små bunker rundt om (som vist på billede) og kom den lune kyllingekebab ved. Server med dressing.

Skriv et svar