Kategori: Aftensmad, Frokost, Tilbehør

Sommervarmen er virkelig over os, og der er jeg kæmpe fan af at få nem, frisk og smagfuld mad, hvor man virkelig føler sommeren også er i maden. Det kan jeg virkelig love dig for, at du kan finde i denne toppede focaccia med burrata, parmaskinke oliven, syltede peberfrugter, rød pesto og en masse frisk citron.

Egentlig kan man jo komme det på man vil, for fokus her, er virkelig at det tager ingen tid at lave – og så er det altså virkelig lækkert!

forberedelse 10 min. / tilberedning 5 min. / i alt 15 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tænd ovnen (eller grillen) på 200 grader varmluft.

Smør brødet med pesto og kom det i ovnen ca. 5 minutter, til det er sprødt

Flæk de grønne pepperoncini på langs og del dem evt en ekstra gang, hvis de er store. Halver olivene.

Flæk burrataen over brødet. Top med det resterende og drys med salt, peber, hakket dild og frisk citron.

Skriv et svar