Kategori: Aftensmad, Frokost

Nudler, nudler og flere nudler – jeg må ærligt indrømme at nudler tager en førsteplads hos mig. Jeg elsker ris, pasta og brød, men kunne leve for evigt på nudler.

Kunne du også det?

…. I så fald, så tror jeg du vil elske denne opskrift!

De krydrede og søde nudler får selskab af champigning, oksekød, mini pak choi og sesam – og så tager det ingen tid at lave! Aftensmad på 25 minutter.

Hvis du ikke er til oksekød, kan du skifte det ud med hakket kylling eller svin, eller endda give den et go med revet, fast tofu eller soya-protein! Her er proteinet nemlig sidemakkeren og nudlerne i fokus.

God fornøjelse!

forberedelse 15 min. / tilberedning 10 min. / i alt 25 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Sæt en gryde med vand over til nudlerne. Husk at salte det godt.

Rens svampene og skær dem i kvarte. Rens mini pak choi og skær i strimler – jeg skar min i tre strimler pr. blad.

Varm en pande op, kom en tsk. olie i og lade det blive varmt. Pres to fed hvidløg og kom det i panden med en tsk. chilipaste – lad det stege lidt. kom det hakkede oksekød på panden, giv det salt og lade det stege godt af til det tager en god farve. Tag kødet af panden og sæt til siden.

Kom en tsk. olie på panden, lad det varme og steg svampene i det. Lad væsken stege ud.

Imens rører du marinaden sammen.

Kog nudlerne som anvist på pakken.

Kom det strimlede pak choi i og vend det med svampene. Tilsæt marinaden og vend det godt rundt. Tilsæt det hakkede oksekød og nudlerne og rør det rundt.

Server med sesam og forårsløg i skiver.

Skriv et svar