Det her er altså verdens bedste banankage – svampet, snasket, massere af chokolade og sød banansmag.
Vigtigt for denne opskrift er tre ting: bananer, havregryn og kærnemælk! Bananerne skal gerne være overmodne og meget snaskede (Det giver mere smag), havregrynene giver den svampede konsistens og kærnemælken holder den blød, lækker og luftig. Sørger du for at bruge alle tre, bliver kagen en sikker vinder!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader over- og undervarme.
Pisk æggene luftige med sukkeret.
Smelt smørret i en gryde og kom det ned i sukkermassen.
Tilsæt Kærnemælk
Bland mel, natron, vanillesukker og salt sammen. Blend havregrynene og kom ned i melblandingen.
Pisk melblandingen ned i æggemassen og sørger for det er godt blandet sammen.
Mos bananerne godt, hak chokoladen i tern og kom det hele ned i kagemassen.
Beklæd en bradepande med bagepapir og kom kagemassen ned i den. Bag kagen i ca. 35-40 min. til den er gylden. Du kan evt. prikke i kagen med en strikkepind, kødnål eller andet for at se om den er færdig.