![](/app/uploads/2021/05/Tun_tatar_Nachos-06.jpg)
Der er ikke så meget at sige til denne her bandit – ud over: Kom igang! Du vil ikke fortryde det.
Ej okay.. det er jo altid lidt at sige.
Rå, lækker tun vendt i sesam og lime, sprøde tortillachips, cremet avocado og stærkt chili.
Jeg vil anbefale at du bruger en god kvalitets-tun fra din fiskehandler og sørger for den kan bruges helt rå. Og så server det med champagne eller iskolde mexicanske øl og lime.
![](/app/uploads/2021/05/Tun_tatar_Nachos-11.jpg)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Spred chipsene ud på en stor tallerken.
Skær avocado i tern og snit den friske jalapeño i tynde skiver. Del limen i 4 både og pres to af bådene over avocadoen og giv dem en smule salt. Vend dem rundt i limen til de er godt coatede.
Skær tunen i mindre tern, pres de to sidste både lime hen over, giv det salt og kom sesam henover. Vend det rundt.
Fordel tun og avocado hen over chipsene. Fordel creme fraiche i tynde striber hen over, og gør det samme med srirachaen.
Drys frisk Koriander henover og served med det samme.