Kategori: Aftensmad, Salater

Køkken: Asiatisk

Denne salat er virkelig lækker, sprød og frisk – og så er and jo bare et fantastisk stykke kød! I princippet kan du vælge at komme de ting i salaten, som du ønsker. Evt. noget frugt eller måske tilsætte nogle nudler, hvis du er mere sulten end dette.

Anden er vendt i Hoisin Sauce og har fået en tur på grillen – den kan naturligvis også steges på en almindelig pande eller grillpande. Det er Hoisin saucen der virkelig gør noget magisk for den.

Og lav endelig nok: den smager formidabelt dagen efter også, til en god madpakke.

forberedelse 20 min. / tilberedning 12 min. / i alt 32 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Dub andebrystet tørt. Pensl det ind i hoisinsauce og lad det hvile 10-15 minutter, imens du laver salaten.

Skyl og pluk salaten. Skær løg i strimler, forårsløg i tynde skiver, agurken i strimler og gulerødderne i tynde skiver.

Skyl og tør bønnespirerne.

Steg eller grill anden i ca. 11-12 min. og lad den hvile nogle minutter. Imens anden hviler, kan du røre dressingen sammen.

Ingredienserne til dressingen røres sammen til sukkeret er nogenlunde opløst.

Skær anden i tynde skiver og server oven på salaten. Hæld dressingen over og server.

Skriv et svar