Denne salat er virkelig lækker, sprød og frisk – og så er and jo bare et fantastisk stykke kød! I princippet kan du vælge at komme de ting i salaten, som du ønsker. Evt. noget frugt eller måske tilsætte nogle nudler, hvis du er mere sulten end dette.
Anden er vendt i Hoisin Sauce og har fået en tur på grillen – den kan naturligvis også steges på en almindelig pande eller grillpande. Det er Hoisin saucen der virkelig gør noget magisk for den.
Og lav endelig nok: den smager formidabelt dagen efter også, til en god madpakke.
Ingredienser
And
Salat
- 1 Hjertesalat
- 1 rødløg
- 50g bønnespirer
- 150g Agurk
- 1 Forårsløg
- 3 Gulerødder, evt. små snackgulerødder
- 1/2 potte frisk koriander
- 3 stilke frisk mynte
- 1 spsk. Sesam, eller hakkede peanuts
Dressing
Fremgangsmåde
Dub andebrystet tørt. Pensl det ind i hoisinsauce og lad det hvile 10-15 minutter, imens du laver salaten.
Skyl og pluk salaten. Skær løg i strimler, forårsløg i tynde skiver, agurken i strimler og gulerødderne i tynde skiver.
Skyl og tør bønnespirerne.
Steg eller grill anden i ca. 11-12 min. og lad den hvile nogle minutter. Imens anden hviler, kan du røre dressingen sammen.
Ingredienserne til dressingen røres sammen til sukkeret er nogenlunde opløst.
Skær anden i tynde skiver og server oven på salaten. Hæld dressingen over og server.