Denne blog handler om kærligheden til mad – ikke bare at spise den, men kærligheden der lægges i den, når man laver den til de mennesker man holder af, og når man ser disse mennesker glæde sig over maden.

De fleste af jer kender mig som Nina fra Masterchef 2020, men min erfaring med mad og den kærlighed jeg lægger i den, rækker dybere end det. Jeg er barn af madelskere og en stolt søster af hvad jeg synes er verdens dygtigste kok. Mad har altid været en stor del af mit liv, og jeg tager en stolthed i at udforske, eksperimentere og gøre mit bedste for at skabe de bedste opskrifter til dig og dem du elsker.

Jeg har en forkærlighed for det asiatiske og sydamerikanske køkken, men du vil ikke blive snydt for inspiration fra det europæiske køkken – idéer kommer alle steder fra, og jeg glæder mig til at dele min kærlighed til mad sammen med dig.

At lave mad er det bedste jeg ved, men ved siden af læser jeg en kandidat i Human Resource Management på Copenhagen Business School og stortrives i mit smukke København – og finder du mig ikke her, slår jeg mine folder på smukke Bornholm med røgede sild, god is og i færd med at klappe en sød ged.