Her er en rigtig efterårssalat på bløde beder, bagte løg, mozzarella og en cremet sennepsdressing. Nemt, siger jeg dig! For der skal ikke særlig meget til at lave denne salat, og den er drønende god som en god salat eller tilbehør til aftensmaden.
Du kan sagtens skifte de gule og stribede beder ud med rødbeder, hvis du er mere til det, men om ikke andet er sødmen i beder helt kanon til den syrlige sennepsdressing.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over med vand og salt til at koge bederne i. Kog bederne med skræl til de er møre, men stadig har bid i sig (lidt ligesom en kartoffel)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vend de kvarte rødløg med olie, balsamico og lidt salt og peber. bag dem på en bageplade med bagepapir til de er møre.
Pil skrællen af bederne og skær dem i både.
Bland olie, eddike, sukker og sennep sammen med et piskeris og smag til med salt. Vend bederne i vinaigretten.
Pluk Mozzarella i store rustikke stykker og skør tomaterne i mundrette bidder.
Arranger bederne på et fad og top med tomater, løg og mozzarella