Indrømmet – det er måske ikke den kønneste tærte på jorden, men jeg kan love dig for, at smagen virkelig gør op for udseendet! Propfyldt med smag, opfylder den virkelig alt en god tærte skal, med den salte bacon, den friske gedeost, den fede creme, karamelliserede rødløg og den lækre græskar! Det kan virkelig noget.
Hvis du ikke er til gedeot, kan du snildt skifte den ud med feta i stedet – jeg er bare en sucker for gedeost.
Og hey… life is sometimes to short til at lave egen tærtedej – jeg køber i hvert fald min, og det har den ikke lidt nød af.
Ingredienser
Skær græskar i mindre tern. Vend det med olie, salt, peber og chiliflager og kom det i ovnene ca. 20 minutter til det er blødt ved 180 grader varmluft.
Steg bacon i tern på en pande, tag det fra og gem fedtet på panden
Skær løgene i tynde ringe og steg dem på panden i baconfedt. Tilsæt balsamico og lad dem blive bløde
og karamelliserede ved middel varme.
Rør creme cheese sammen med saften af en citron, peber og presset hvidløg og salt.
Ruld tærtebund ud. Fyldet skal på, så der ca. er 3 cm at folde over fyldet
Kom creme cheese fyld på, derefter græskar, de bløde løg og bacon og top med smuldret gedeost
Fold kanten over, pensl med æg og drys med sesam
Kom den i ovnen som anvist på tærtedejens indpakning og nyd med en frisk salat