Denne ret er en kombination af to af mine yndlingsting i køkkenet: Gnocchi og Pasta ala vodka – enkle, men hamrende velsmagende (og super nemt at lave)
Jeg har undladt vodka i denne opskrift, men vil du gerne have det i, så erstatter du bare kogevandet med det.
Opskriften giver 4 solide portioner, så du kan evt. lave halvdelen og servere med frisk parmesan og peber, en god salat og lidt brød.
God fornøjelse – jeg lover dig, at det bliver et nemt og fast indslag på madplanen.
Ingredienser
Hak rødløg og hvidløg i små stykker.
Sæt vand over til at koge gnocchi i og kom godt med salt i.
Varm en pande op, kom olie, chiliflager, løg og hvidløg på panden og steg det gyldent.
Tilsæt tomatpuréen på panden og rør det sammen. Det vil samle sig, når der kommer fløde på.
Kog gnocchi i 2 min minutter.
Imens kommes fløde og 2 spsk. af kogevandet på tomatpuréen og røres godt sammen. Smag til med salt og peber.
Tilføj gnocchi på og lad det varme sammen i et minuts tid.
Server de varme gnocchi på finthakket purløg og et drys friskkværnet peber.