Er der noget mere lækkert end kyllingenuggets? Det er i hvert fald super godt! Men det er også meget lidt irriterende med at det fedt og stads – så her er den lækreste udgave af ovnbagte nuggets.
De tager ingen tid at lave og du slipper for alt for meget svineri med olie eller andet – men hvis du gerne vil fritere disse, er det sket ikke noget problem. Olien i gryden og friter dem i 2-3 min.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Soigner kyllingen og skær den i tern – ca. på størrelse med en femmer.
Blend cornflakes, panko, paprika, hvidløgspulver, salt, sesam og peber sammen til det bliver knust – hvis du kan lidt blandingen er lidt grov, kan du sagtens gøre det. Kom det ned i en skål.
Pisk to æg sammen i en anden skål.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Kom kyllingestykkerne ned i æggene og vend dem godt rundt.
Kom 4-5 stykker ned i paneringsblandingen. Vend det rundt, så alle stykker er godt coatede. Placer dem på en bageplade med lidt mellemrum mellem stykkerne. Gentag til al kylling er coatet.
Bag dem i ovnen på midterste rille i ca. 14-15 minutter.
Server med din yndlingsdip og gnavegrønt.