Kategori: Aftensmad, Frokost, Snack

Var det ikke lige noget med disse vildt lækre loadede fries ala Nachos? Det tror jeg nok lige!

Tomat, cheddarost, jalapeños, kylling og en krydret chipotle-cream. Mumselumse! Wow de gled ned og jeg lover at hvis du kender en der har en træls dag, eller det bare er tiltrængt med snasket aftensmad, så dyk ned i disse – de er vildt gode (og du bliver populær)

forberedelse 30 min. / tilberedning 10 min. / i alt 40 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Tænd ovnen som anvist på pakken med pomfritter. Kom et stykke bagepapir på en bageplade, kom fritterne ud på og vend dem sammen med chiliflager og granuleret løg. Steg dem i ovnen som anvist på pakken, og rør godt rundt i dem.

Kog en lille gryde med vand og salt op – tilsæt kyllingebrystet og lad det koge ca. 4-5 minutter. Tag det op og trevl det med to gafler. Smag det til med salt og peber.

Skær tomaterne i tern, fjerne midten og skær tomaterne i tern. Fjern skallen fra rødløget og skær det i strimler. Hak jalapeños i mindre stykker.

Rør Chipotlecremen sammen, ved at komme alle ingredienser i en skål.

Tag pomfritterne ud – de skal gerne være sprøde. Fordel osten henover, top med kylling, rødløg og jalapeños og kom det i ovnen 2-3 minutter til osten er smeltet.

Server fritterne toppet med tomaterne, korianderen og chipotle cream.

Skriv et svar