Den famøse feta-tomat pasta har fået en overhaling og er her blevet til svampe-gedeost-spinat-oliven pasta! Det er virkelig nemt og utrolig lækkert at lave sådan en omgange snasket pasta i ovnen, og det er ægte comfort food.
Pastaretten er smagt til med chiliflager, citron og persille. Du kan sagtens skifte gedeosten ud med anden ost, hvis du ikke er til ged – men denne friske udgave fra President, synes jeg virker rigtig godt, og er ret mild i smagen.
Ingredienser
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Rens svampene og skær dem i kvarte og udsten olivnene.
Pres hvidløget og rør det sammen med olie og salten.
Tag et stort fad frem. Kom oliven og svampene i, vend dem sammen med olien og lav en fri plads i midten af fadet.
Kom gedeosten i midten af fadet, drys ud over med chiliflager og pres citronen over.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.
Kog imens pastaen, hak persillen og klargør spinaten.
Når gedeosten og svampene er færdige, tages det ud og vendes straks med den afdryppede pasta og spinaten.
Drys med frisk peber og hakket persille.