Sponsoreret samarbejde med Koro Danmark.
Det har er, ud over at være utrolig smagfuld, nok også en af de flotteste supper jeg længe har lavet! Med en kraftig smag af grøn karry og kefir lime, er den perfekt til det iskolde vejr – cremet, spicy og med smæk på smagen.
Til opskriften har jeg brugt linser, grøn karrypaste og cremet kokosmælk fra Koro Danmark.
Jeg har ikke tilsat kød til retten, fordi linserne mætter godt, men du kan evt. smide et par tigerrejer i, det ville den bestemt ikke tage skade af.
OBS: i denne opskrift har jeg blendet suppen med spinat og siet den – du behøver ikke si den, det gør intet for smagen, men måske en smule for konsistensen.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hak løg, hvidløg og ingefær fint – steg det gyldent i en spsk. olie
Tilsæt 2 spsk. grøn karrypaste og lad det stege lidt (nogle er stærkere end andre, så smag evt. på den først)
Tilsæt en dåse kokosmælk, fyld dåsen med vand og kom vandet i gryden og tilsæt derefter en bouillonterning og Kefir Limeblade
Imens suppe trækker smag under middel varme, skal du skære padrons i mindre chunks.
Steg padrons med salt i olie over høj varme – skru ned for varmen og tilsæt de drænede linser. Lad det simre lidt.
Tilsæt spinaten til suppen. Tag suppen af varmen, fjerne kefir limebladene og giv suppen en solid tur med stavblenderen.
Hvis du vil, kan du nu si suppen. Kør det gennem en si (med en smule tålmodighed)
Lun suppe igen, tilsæt padrons og linser og smag til med lime og salt.
Server suppen med frisk koriander, et par dråber god olie og frisk lime på siden.