Her er en helt kanon måde at få fisk på: thai-fiskedeller! De er aromatiske, proppede med smag og så er de en kanon og lidt mere kalorielet udgave af de velkendte thai fish cakes.
Jeg har her brugt en laksefars med torsk fra supermarkedet, men du kan snildt bruge torsk hvis ud hellere vil det. Hvis du er helt fræk kan du hakke et par rå rejer ned i.
Den røde karry paste er direkte fra supermarkedet, men du kan bruge lige den du ønsker.
Ingredienser
Pres eller riv hvidløg og ingefær fint. Hak forårsløget fint.
Bland fiskefarsen med rød karry, sesam, hvidløg, ingefær, saften af en lime og et forårsløget.
Varme en pande op på middel varme og kom olien på – pas på det ikke er for varmt så branker dine fiskefrikadeller.
Tag en spiseskefuld og kom på den varme pande. Smør den let ud, så den bliver flad og rund. Steg den ca. 4-5 minutter på hver side og til de er gyldne.
Server dem med friske urter og til en god salat (eller i en Banh Mí)