Kategori: Aftensmad, Frokost

Tunsalat – en genganger på frokostbordet herhjemme. Det er simpelthen så nemt og det smager virkelig godt.

Det er virkelig også lækkert i et pitabrød med æg eller i en god sandwich – you name it! Det er kun fantasien der sætte grænser.

Den portion jeg har lavet her giver til den del personer, men den er bestemt ikke dårlig dagen efter, så giv den endelig gas.

forberedelse 10 min / tilberedning 0 min / i alt 10 min
Antal personer: 8

Fremgangsmåde

Tag en skål frem.

Pres tunen fri for vand og kom op i skålen. Træk det lidt rundt med en ske, så tunen er findelt.

Tilsæt en dåse majs og rør det sammen.

Skær purløg meget fint og hak jalapeños i mindre stykker. Vend det sammen med tunblandingen og rør det godt rundt.

Kom mayonnaise, cremefraiche, salt og peber ned til tunen, rør det godt rundt og smag til.

Esay peasy! Velbekomme.

Skriv et svar