Aldrig har det været nemmere at lave en sprød snack – eventuelt til Dronningens nytårstale med et glas bobler?
Jeg var i hvert fald overrasket over hvor lækkert det var og så tog det ingen tid at lave.
Opskriften her beregner at der er to pr. person (de har størrelse som en forårsrulle)
Psssst.. er du vild med gedeost, kan du sagtens skifte det ud med fetaen.
Ingredienser
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Smuldr fetaen i en skål sammen med chiliflager, hvidløgspulver og citron, og mos det godt sammen. Smag til med salt og peber
Klip filodejen, så du har tre lange strimler af hvert ark – vend den “korteste” side mod din mave og klip op ad, så u har tre lange striber af hvert ark. Du skal brue 16 i alt til en portion til 8 mennesker.
Tag et stykke parmaskinke, kom en god spsk. fetafyld for enden og form det som en pølse – rul det ind i parmaskinken.
Pensl et stykke filodej med olie – kom “parmapølsen” i og rul det sammen. Pres enderne forsigtig sammen.
Kom hele herligheden på en bagplade og bag dem i ovnen 15 minutter til de er gyldne. Server med det samme.