Kategori: Aftensmad, Frokost, Salater

Larb Moo er en klassisk thailandsk ret, som traditionelt set serveres med ris til. Jeg elsker smagen, men ville gerne have den i en lidt friskere, forårsvenlig salat – men er du mere til ris, så kan du snildt koge dem til. Hemmeligheden ligger nemlig i den gode dressing!

Det er den nemmeste aftensmad på jorden, for det tager kun 20 minutter at få den i kassen og jeg er sikker på at hvis du mangler en god og frisk aftensmad, så er svaret her.

Salaten er rigtig god kold også, så du kan sagens lave den til madpakken, hvor du holder dressingen ved siden af og kommer den over når du skal til at spise.

Er du ikke til svinekød, kan du sagtens lave det med en kyllingekød i stedet.

forberedelse 15 min / tilberedning 5 min. / i alt 20 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Rens salaten, skær rødløget i tynde skiver og agurken i tynde skiver (her kan det være godt at bruge et mandolinjern, hvis du har sådan et). Flæk den rød chili, fjerne kernerne og hak det i tern – husk at smage på hvor stærk den er, så du ved om den passer til din smag. Hak Peanuts.

Sæt salatbasen til side.

Tag en pande frem, varm den godt op og kom olien på. Steg svinekødet i olien og sørg for at du hakker det godt igennem imens, så det bliver stegt i meget små stykker. Tilsæt de resterende ingredienser til kødet og rør det rundt. lad det stege, til det er integreret.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Pluk koriander og mynte.

Anret salaten på bunden, top med agurk, rødløg og kødet. Drys Peanuts og urter henover og server med dressingen.

Skriv et svar