Kategori: Aftensmad, Frokost

Kan vi ikke bare blive enige om at Cæsarsalat er det bedste? Altså den gode dressing, frisk salat, sprødheden..?

Her får du en anderledes udgave, hvor croutonerne er skiftet ud med stegt Parmaskinke, men du kan snildt smide nogle croutoner i salaten, hvis du helst vil det.

Kast dig ud i dressingen, det er virkelig mums! Den kan smage lidt kraftigt, men så kan du blande lidt vand i den eller sågar blande den op med creme fraiche, hvis du synes den er lidt for kraftig.. men herhjemme bliver den bare kørt ind!

forberedelse 20 min / tilberedning 15 min / i alt 35 min

Fremgangsmåde

Dressing: alt undtaget olie blendes med stavblender til det er ensartet. Tilføj olien i en stråle til det tykner. Smag til med lidt citron.

Steg parmaskinken sprød på en varm pand. Steg derefter kyllingen, lad den hvile og skær den derefter i mindre stykker, eller pluk den i mindre stykker.

Rens hjertesalaten, og skær den evt. ud, og læg den på et fad. Kom parmaskinke i mindre stykker på og kom derefter kyllingen ovenpå. Kom dressing over og drys med parmesan, pinjekerner og karse.

Skriv et svar