Kategori: Aftensmad, Frokost, Snack

Sprøde og snaskede quesadillas med smag af lækre chili cheese tops – what is not to like? Jeg ved det i hvert fald ikke og jeg kan fortælle og de hurtigt fik ben at gå på herhjemme.

De er lækre som tilbehør til det store mexicanske bord eller som snack inden maden (måske sammen med en iskold mexicansk øl)

I hvert fald er der ingen tid af spilde – og det vil du heller ikke med disse, for 20 minutter og bum, så er der snacks!

Du kan fylde dine quesadillas med kylling, bønner, salsa eller hvad du ønsker, men disse er helt perfekte som er…. synes jeg.

forberedelse 10 min / tilberedning 10 min / i alt 20 min
Antal personer: 4

Hak løg og jalapeños i mindre tern og bland sammen.

Varm en pande op til over-middel varme. Smør panden med en smule olie, evt. med en pensel.

Læg en pandekage på panden. Kom 1/4 af osten på den ene halvdel af pandekagen og kom 1/4 af jalapeños-fyldet på. klap dem sammen. Når osten er smeltet på den ene side, flipper du den om og steger den færdigt på den anden side. De må godt få lidt sorte pletter, den lidt brændte smag går fantastisk til!

Gentag processen med de resterende pandekager.

Fjern skal og sten fra avocadoerne og mos dem groft. Halver tomaten, fjern kerner og “indmad”. Skår tomaten i tern og tilsæt til avocadoen. Hak rødløg og hvidløg fint og tilsæt til Avocadoen. Smag til med saften fra en lime, samt salt og peber.

Skær evt. dine quesadillas ud i mundrette stykker og server med guacamole.

NB: Du kan tilføje creme fraiche til hvis du synes de er lidt stærke.

Skriv et svar