Cookiebars er virkelig lækre og virkelig nemme at lave! Du får alt det gode fra en cookie med den bløde midte, den knasende kant og rigtig meget chokolade – bare i en form af lækker müslibar!
I stedet for at skulle forme kugler af dejen, kommer man bare det hele ned i et ildfast fad (mit var 24×24), bager det og lader den køle lidt – så skærer du den ud i den størrelse du ønsker. Virkelig nemt!
Men pas på! De er stærkt vanedannende…
Ingredienser
Tænd ovnen, på almindelig funktion, og sæt den til 175 grader.
Pisk sukker, brun farin og æg, samt æggeblommen, sammen til det er luftigt. Imens smelter du smørret – lad det køle lidt inden du pisker det sammen med sukkermassen.
I en anden skål blander du mel, vanillesukker, bagepulver, Maizena, bagepulver og salt sammen. Rør det godt sammen med sukkermassen.
Hak chokoladen i stykker og tilsæt det, samt havregrynene, til sukkermassen. Rør det godt sammen, så det er fordelt godt.
For et ildfast fad (min var 24×24) med et stykkebagepapir og kom massen ned i. Fordel den jævnt og tryk det let ned i fadet.
Bag massen i 40 minutter, på midterste rille. Tag den ud af ovnen, lad den køle lidt af og skær den derefter ud i stykker som du ønsker.