![](/app/uploads/2021/02/0BD0B5CA-27B2-43BC-8EC4-B02E5D33B14C-768x1024.jpeg)
Cookiebars er virkelig lækre og virkelig nemme at lave! Du får alt det gode fra en cookie med den bløde midte, den knasende kant og rigtig meget chokolade – bare i en form af lækker müslibar!
I stedet for at skulle forme kugler af dejen, kommer man bare det hele ned i et ildfast fad (mit var 24×24), bager det og lader den køle lidt – så skærer du den ud i den størrelse du ønsker. Virkelig nemt!
Men pas på! De er stærkt vanedannende…
![](/app/uploads/2021/02/1D9B318E-BAFA-415C-9D7C-BB3E37F271FE-768x1024.jpeg)
Ingredienser
Tænd ovnen, på almindelig funktion, og sæt den til 175 grader.
Pisk sukker, brun farin og æg, samt æggeblommen, sammen til det er luftigt. Imens smelter du smørret – lad det køle lidt inden du pisker det sammen med sukkermassen.
I en anden skål blander du mel, vanillesukker, bagepulver, Maizena, bagepulver og salt sammen. Rør det godt sammen med sukkermassen.
Hak chokoladen i stykker og tilsæt det, samt havregrynene, til sukkermassen. Rør det godt sammen, så det er fordelt godt.
For et ildfast fad (min var 24×24) med et stykkebagepapir og kom massen ned i. Fordel den jævnt og tryk det let ned i fadet.
Bag massen i 40 minutter, på midterste rille. Tag den ud af ovnen, lad den køle lidt af og skær den derefter ud i stykker som du ønsker.