Kategori: Aftensmad, Frokost, Salater

Køkken: Asiatisk

OLYMPUS CAMERA

Så er den her! En hammerlækker broccolisalat inspireret af det asiatiske køkken go med den skønneste avocadocreme!

Du kan også bruge hvilken som helst anden kål, hvis du vil – den bliver stadig hamrende god!

forberedelse 30min / tilberedning 20min / i alt 50 min
Antal personer: 4

Sæt en gryde med vand og godt med salt over, til at koge kyllingebrystet i. Når vandet koger, skruer du ned, så det simrer let og kommer kyllingen i. Lad det simre til kyllingen er gennemtilberedt og saftigt (alt efter størrelse)

Sæt vand til Broccoli og kom godt med salt i. Skær broccolien ud i mundrette stykker – også stokken! Den smager strålende og du skal bare skrælle den, og skære den i stykker. Kom hele herligheden i og lad det blanchere 2-3 minutter. hæld vandet fra broccolien og lad det dampe af.

Snit imens slikærter, agurk og forårsløg fint. Vend det i en skål med edemamebønner og den afkølede broccoli.

Når kyllingen er porcheret, skæres den i strimler og vendes med grøntsagerne.

Tag en minihakker frem og kom alle ingredienserne i til dressingen – blend det godt sammen. Vend det med salaten, så det er godt smurt ind.

Hak peanuts og koriander fint og drys oven på salaten.

Server! Velbekomme

Skriv et svar