Kategori: Aftensmad

Køkken: Mexicansk

Den her opskrift er født ud af min torsdagsudfordring med Victoria, hvor vi hver onsdag (eller næsten hver onsdag) udfordrer hinanden i lækre opskrifter – og jeg valgte at det den her gang skulle være halloumi.

Det er en super nem opskrkift, hvor jeg har lavet en ovnbagt grøn pebersalsa til og en skøn cipotledressing. Den er virkelig lækker, så smid den på ugens madplan og server en skøn aftensmad til dem du holder af.

forberedelse 20 min / tilberedning 15 min / i alt 35 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 250g grill med over og undervarme

Skør halloumi ud i store tern – vend det med olie i en skål, tilsæt krydderier og bland det godt sammen. Kom dem på en bradepande beklædt med bagepapir og fordel dem.

Kom en smule olie om peberfrugten, kom den på bradepanden og smid herligheden i ovnen. Det skal have ca. 12-15 minutter, så tjek halloumien, så den ikke brænder på. (måske skal peberfrugten have lidt mere – skindet skal være lidt løst på den)

Tag peberfrugten ud af ovnen, kom den i noget sølvpapir og lad den hvile 5 minutter. Så vil den “klaske” sammen og du kan skære den op, fjerne kernehuset og skære den i tern.

Dræn majsene, skær jalapenos, løg og peberfrugt i tern, hak koriander og blan det sammen. Smag til med limesaft og salt.

Rør creme fraiche sammen med honning og chipotle. Smag til med salt.

Skær spidskål i strimler og knug det lidt med salt.

Server tacos med spidskål, salsa, halloumi og chipotledressing.

Skriv et svar