Aldrig har jeg lavet så gode rejer før – amager, ære og halshug! Wow siger jeg bare! Det er den perfekte smagskombination af sødt, salt og krydret viklet om den saftigste reje. Jeg kunne spise et ton..
Rejerne er vendt i en marinade af honning, hvidløg, chili, citronsaft, salt og lidt olie og rullet i bacon – du vil være et hit hvis du serverede denne som en forret med lækkert brød og en salat til, eller som en snack til et glas køligt champagne.. Eller bare anytime!
Ingredienser
Tænd din ovn på 200 grader varmluft med grill, eller start grillen op ude i haven.
Hak hvidløg fint. Bland honning, chili, hvidløg, salt, olie og citron sammen.
Fjern skallen fra rejerne og husk at få tarmen med. Vend tigerrejerne i marinaden og lad dem ligge 5 minutter.
Tag de otte skiver bacon og skær dem over på midten.
Rul en tigerreje ind i et halvt stykke bacon, og placer dem alle på en bageplade med bagepapir på.
Kom dem i ovnen og giv dem 15-20 minutter, indtil de får en sprød kant og server dem straks. Griller du dem, skal de vendes halvvejs.
Hej. Jeg vil høre om du bruger rå eller forkogte rejer i retten?
Vh. Lise
Hej Lise,
Jeg anvender rå rejer, men hvis du er mere komfortabel med at bruge forkogte, kan du godt det. Men jeg synes retten er bedst med rå.
Nina
Kan man bruge frosne rejer?
Ja, jeg har brugt frosne tigerrejer til opskriften 🙂