Kategori: Aftensmad, Frokost

Pasta – Jeg tror ikke jeg kender nogen der ikke kunne leve af pasta, i alle afskygninger. Jeg glæder mig i hvert fald selv hver gang det er på aftenens menu. Den her sensommerpasta har et strejf af Italien og chili, og er helt kanon til at spise af skål med en gaffel (men sådan burde alt pasta jo spises).

Pastaen tilberedes med salsicciapølse, tomatsovs, mozzarella og lækker grønkål. Den er nem at lave og du kan snildt lave en stor portion så du har til dagen efter – den virker nemlig også til frokost.

Du kan snildt vælge en anden pastaform eller en hel anden pølse, salsiccia er dog klart min favorit.

Jeg brugt rigatoni pasta, men du kan sagtens bruge lige den type du ønsker
forberedelse 30 min / tilberedning 10 min / i alt 40 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Sæt vand over til pasta og kom salt i.

Steg peberfrugt, løg og hvidløg sammen med paprika og chili i lidt olie.

Fjern skindet fra salsicciapølsen og pluk det i små stykker. Steg det godt af med peberfrugten etc. og kom derefter kålen i og steg. Kom dåsetomaten i, smag til med salt og peber.

Kog pastaen til den er al dente. Tilsæt pasta og vend det hele rundt til det er godt blandet.

Kom den plukkede mozzarella i, og sæt låg over gryden. Lad det stå over svag varme i ca. 10 minutter til osten er smeltet og server med friskkværnet peber og hakket persille.

Skriv et svar