Kategori: Aftensmad, Frokost, Salater

Køkken: Dansk

Er du klar på mega snask? Som i måååååms?

SÅ er du klar til den her bandit af en pastasalat! Den lækreste smag af clubsandwich, pakket i en virkelig praktisk og lækker pastasalat – med alt det bedste. Jeg ved der er forskellige holdninger til hvordan en clubsandwich skal være, men i min verden indeholder den kylling, bacon, karrydressing, cheddar, tomater, salat og æble. Og nu tænker du nok: øøøøh.. Nina.. æble? Men jo! Den er god nok! Det er altså virkelig mums i!

Kast dig ud i den – og lav gerne en stor portion – jeg lavede til 12 i denne omgang og den holder sig så lækkert dagen efter også.

forberedelse 45 minutter / tilberedning 10 minutter / i alt 55 min
Antal personer: 6

Start med at røre dressingen sammen: rør creme fraiche sammen med mayonnaise – tilsæt det resterende og lad det stå og trække godt.

Sæt vand over til pasta og kom rigeligt med salt i – mere end du nok regner med. Det smager bedre og du vil takke dig selv for at salte det godt. Kog pastaen som anvist på pakken. Når det er kogt, kan du give det en smule olie, for at sørge for det ikke klistrer sammen. Lad det køle af.

Steg baconternene og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Gem fedtet – skær kyllingen i tern og steg det i baconfedtet sammen med lidt salt og peber. Lad både bacon og kylling køle af.

Skyl grøntsagerne grundigt og slyng evt. salaten. Skær salaten i strimler og skær agurk, tomat og æble i tern.

Hvis du først skal bruge pastasalaten i morgen eller noget senere, så vent med at blande det sammen til lige før det skal bruges. Det vil holde salaten sprød og god.

Bland grønt, kylling, bacon, ost og pasta sammen i en stor skål. Hæld dressingen over og rør rundt – så er du dagens helt i skysovs 🙂

Skriv et svar