Kategori: Aftensmad, Frokost

Er der noget bedre end en god pastasalat? Det tror jeg ikke.. Og jeg tror også det er derfor der findes et hav af forskellige udgaver og opskrifter på dem. I får min version her, som er frisk, grøn og lækker.

Min udgave her er med pasta penne, hytteostcreme, oliven, asparges, agurk, karse og dild – og så tager den kun 20 minutter at lave.

Krydderurter er med til at give smag, så giv den gas – de er ikke kun til pynt.

forberedelse 10 min. / tilberedning 10 min. / i alt 20 min
Antal personer: 6

Fremgangsmåde

Sæt en gryde over med rigelig salt til at koge pastaen i. Kog pastaen som anvist på pakken.

Imens forbereder du det grønne. Skær bunden af de grønne asparges, skyl dem og skør dem i stykker af ca. 1 cm.

Flæk agurken på langs, fjern kernehuset og skær agurkerne i skiver.

Fjern væsken fra de sorte oliven, fjern evt. sten og skær dem i halve.
Hak dild groft og klip karsen.

Rør det hele sammen i en skål, så det er klar til at vende med pastaen og cremen.

Tag hytteosten og bland med flødeosten. Smag den til med salt, peber og saften fra den halve citron.

Fjern vandet fra pastaen. Når det lige har kølet et minuts penge, vender du hytteostcremen i, så det er godt fordelt, sæt det til side og lade det køle lidt af. Vend det grønne ned i pastasalaten og server det enten lunt eller når det er helt koldt.

Skriv et svar