Kategori: Aftensmad, Frokost

Køkken: Mexicansk

Det her er ærligt en af de bedste opskrifter jeg har lavet! Virkelig saftig, pulled chicken i en lækker wrap med sprød æble/spidskålssalat og spicy avocadocreme?… MUMS siger jeg bare!

forberedelse 1 time / tilberedning 30 min / i alt 1 time og 30 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Riv et æble, løg og hvidløg fint, bland det med olie og krydderier og lidt salt.

Mariner kyllingen i blandingen og sæt det på køl en halv times tid.

Tænd ovnen på 250 grader, over og under varme – kom kyllingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen i 30 minutter og tag det ud. Riv kyllingen fra hinanden med to gafler og vend det rundt i saften fra kyllingen og marinaden. Sluk ikke ovnen! skru ned til 200 grader

Imens kødet er i ovnen, snitter du spidskål, æble og agurk fint, blander sammen og giver det en smule salt og citron. Sæt til side.

I en minihakker/blender kommer du alle ingredienserne i, til avocadocremen sammen med et generøst skvæt salt. Blend det hele og sæt klar.

Drys cheddar på wraps, smid dem i ovnen til osten er smeltet og tag dem ud igen.

Smør en god klat avocadocreme ud over pandekagen. Kom kylling og salat på.

Fold enderne ind over fyldet og rul den.

Spised virkelig nemt, hvis du kommer bagepapir rundt om, strammer enderne ind og skærer den over.

Server med tortillachips og salsa.

Skriv et svar