Kategori: Aftensmad, Frokost

Køkken: Asiatisk

Det er sommer, det er sol og det er tid til nemt mad, der kan pakkes i madkurven og nydes i det fri, eller laves over bål.

Disse banditter er med syltede jalapeños, sprød asiatisk coleslaw, koriander og vegetariske “deller”. En god pendant til den ellers klassiske slider, mere sommerfrisk og utrolig nem at lave!

Du kan selvfølgelig bare erstatte “dellen” med et stykke sprødt kylling, en lille oksebøf eller måske endda stegt paneer – alfa og omega er den gode, asiatiske coleslaw, som virkelig sætter prikken over i’et.

God fornøjelse.

forberedelse 20 min / tilberedning 5 min / i alt 25 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tænd ovnen og gør klar med den bøf, delle eller andet kød-fyld du ønsker at komme i.

Snit spidskålen og rødløget, riv gulerødderne, skør agurken i stave, og hak 1/2 potte koriander og bland sammen. Kom mayonnaise og sriracha ned til blandingen, rør rundt og smag til med salt og peber.

Lun sliders og deller i ovnen.

Tag underdelen af en slider, kom mayo på, læg jalapeños på, læg en delle over og top med coleslaw og frisk koriander. Stik evt. en pind igennem dem, så de holder bedre. Server.

Skriv et svar