Kategori: Aftensmad, Frokost

Det her må være den nemmeste og mest smagfulde pastaret på hele jorden, og så er den virkelig billig at lave. Den intense smag af tomat, bliver akkompagneret af cremet fløde og stærke chiliflager, og du kan nemt smide en kødbolle eller to ovenpå, hvis du gerne vil have kød til.

Du kan snildt lave en stor portion, den holder sig fint i et par dage og kan nemt bruges kold til frokost. Samtidig er den nem til at lave en stor gryde lækker mad til en flok unge mennesker, som er sulten – mine venner kørte den ned i eksamensperioden, og alle fik opskriften med hjem. Den er bare så god og varmer perfekt på kolde vinterdage.

NB: der er en del olie i opskriften og det er her hemmeligheden ligger. brug al olien og nyd smagen.

forberedelse 20 min / tilberedning 10 min / i alt 30 min
Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, efter anvisning på pakken.

Hak løg og hvidløg fint. Steg det i olien sammen med chiliflager til det er godt rørt sammen og løgene er gyldne.

Tilføj tomatpuré og balsamico og rør det godt rundt til det er sammenhængende i konsistensen.

Tilsæt fløden, rør rundt og smag til med salt og peber. Tilsæt derefter den kogte pasta og rør til sovsen er fordelt godt over det hele.

Server med brød, kødboller eller en frisk salat.

6 kommentarer til “Cremet pasta med chili

  1. Hej Nina jeg har lige lavet den cremet pastaret med Chili. Nemt og hurtigt,jeg er ikke god til at lave mad. Vil helt sikkert prøve andre af dine opskrifter. Rigtig godt nytår vh Thomas

    1. Hej Thomas,
      Det gør mig simpelthen så glad, at du kan lide den – og ikke mindst at du har kastet dig ud i det 🙂
      Tak og godt nytår til dig også.
      Nina

  2. Har prøvet og lavet retten, det smager udmærket, det eneste men jeg har, er at der må gerne så hvor længe pastaen skal have, og om det skal koges inden også puttes i eller hvordan

    1. Hej Katrine,

      tak for din kommentar 🙂
      God pointe med hvornår det skal kommes i – det er første efter pastaen er kogt. Grunden til jeg ikke har skrevet tid på pastaen, er at den skal koges efter anvisning på pakken, alt efter hvilken man anvender. Men det får jeg også lige opdateret. God aften.

      Nina

Skriv et svar til Katrine Sunekær Annuller svar