Super bløde tacos med sprød fisk, syrlig kål og stærk chipotle mayonnaise – lyder det ikke bare godt? Det synes jeg i hvert fald det er! En rigtig hurtig og sund klassisker proppet med smag og perfekt lige til at få sneget lidt fisk ind.
Kan du ikke få fat i de bløde tacos, kan du køb tortillas i mindre størrelser eller evt. bruge en sprød taco i stedet – om ikke andet er fyldet helt kanon.
Ingredienser
Fisk
- 225g Torsk, eller anden fisk
- 2 spsk. Hvedemel
- 1 tsk Chiliflager
- 1 tsk. Granuleret løg
- Salt og peber
- 1 spsk. Olie
Tilbehør
Fremgangsmåde
Skær torsken i chunks – ca. på størrelse med en femmer. Sørg for at duppe det tørt.
Vend melet sammen med krydderierne og husk at give det godt med salt.
Del avocadoen i 8 stykker.
Rør mayonnaise med chipotle, saften af en halv lime og lidt salt.
Skær kålen i tynde strimler, giv det resten af limen og en tsk. salt – pres kålen godt sammen, så saften kommer ud og kålen bliver blød.
Steg torsken gylden på en pande i lidt olie.
Varm de bløde tacos på en pande eller i ovnen.
Server de bløde tacos med kålen i bunden, en skive avocado, den sprøde torsk og lidt mayonnaise på. Top med koriander og evt. lidt spicy sauce.
Hej Nina,
Hvor køber du de helt små tacos henne? 🙂
Mvh Anne
Hej Anne 🙂
Jeg har købt dem i Bilka, der har de et virkelig godt udvalg! Jeg tænker at store supermarkedskæder som Føtex og Kvickly også har dem.
Rigtig god dag,
Nina