Kategori: Aftensmad, Frokost

Super bløde tacos med sprød fisk, syrlig kål og stærk chipotle mayonnaise – lyder det ikke bare godt? Det synes jeg i hvert fald det er! En rigtig hurtig og sund klassisker proppet med smag og perfekt lige til at få sneget lidt fisk ind.

Kan du ikke få fat i de bløde tacos, kan du køb tortillas i mindre størrelser eller evt. bruge en sprød taco i stedet – om ikke andet er fyldet helt kanon.

forberedelse 20 min. / tilberedning 10 min. / i alt 30 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Skær torsken i chunks – ca. på størrelse med en femmer. Sørg for at duppe det tørt.

Vend melet sammen med krydderierne og husk at give det godt med salt.

Del avocadoen i 8 stykker.

Rør mayonnaise med chipotle, saften af en halv lime og lidt salt.

Skær kålen i tynde strimler, giv det resten af limen og en tsk. salt – pres kålen godt sammen, så saften kommer ud og kålen bliver blød.

Steg torsken gylden på en pande i lidt olie.

Varm de bløde tacos på en pande eller i ovnen.

Server de bløde tacos med kålen i bunden, en skive avocado, den sprøde torsk og lidt mayonnaise på. Top med koriander og evt. lidt spicy sauce.

2 kommentarer til “Fish tacos med chipotlemayo og syrlig kål

    1. Hej Anne 🙂

      Jeg har købt dem i Bilka, der har de et virkelig godt udvalg! Jeg tænker at store supermarkedskæder som Føtex og Kvickly også har dem.

      Rigtig god dag,
      Nina

Skriv et svar til Nina Hede Annuller svar