Kategori: Aftensmad, Frokost

Super bløde tacos med sprød fisk, syrlig kål og stærk chipotle mayonnaise – lyder det ikke bare godt? Det synes jeg i hvert fald det er! En rigtig hurtig og sund klassisker proppet med smag og perfekt lige til at få sneget lidt fisk ind.

Kan du ikke få fat i de bløde tacos, kan du køb tortillas i mindre størrelser eller evt. bruge en sprød taco i stedet – om ikke andet er fyldet helt kanon.

forberedelse 20 min. / tilberedning 10 min. / i alt 30 min
Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Skær torsken i chunks – ca. på størrelse med en femmer. Sørg for at duppe det tørt.

Vend melet sammen med krydderierne og husk at give det godt med salt.

Del avocadoen i 8 stykker.

Rør mayonnaise med chipotle, saften af en halv lime og lidt salt.

Skær kålen i tynde strimler, giv det resten af limen og en tsk. salt – pres kålen godt sammen, så saften kommer ud og kålen bliver blød.

Steg torsken gylden på en pande i lidt olie.

Varm de bløde tacos på en pande eller i ovnen.

Server de bløde tacos med kålen i bunden, en skive avocado, den sprøde torsk og lidt mayonnaise på. Top med koriander og evt. lidt spicy sauce.

2 kommentarer til “Fish tacos med chipotlemayo og syrlig kål

    1. Hej Anne 🙂

      Jeg har købt dem i Bilka, der har de et virkelig godt udvalg! Jeg tænker at store supermarkedskæder som Føtex og Kvickly også har dem.

      Rigtig god dag,
      Nina

Skriv et svar